top of page

Josper #1 Grill

Pentru ca suntem pasionati de gatit si nu vedem totul doar ca pe o afacere, imbunatatim constant serviciile si bucataria pentru a oferi doar produse speciale de cea mai inalta calitate! O bucatarie este completa doar atunci cand detine si un cuptor Josper!

De ce am ales Josper in bucataria LaNuci?

​​​

O combinatie eleganta intre grill si cuptor, intr-o singura carcasa. Cuptorul Josper este unul din cele mai cunoscute si renumite marci din lume in domeniul HoReCa.​​

Combinand functiile de cuptor si grill, putem lucra cu temperaturi ridicate de pana la 500°, ventiland si controland, afumand si patrunzand uniform in acelasi timp, rezultand un preparat unic!

+ Temperaturi diferite pentru preparare

+ Ventilatie controlata

+ Doar 100% carbuni

 

Preparate Josper

​​​

Nu este suficient ca produsul crud sa fie unul premium. Este nevoie si de un gril performant dar si de un bucatar specializat in utilizarea acestuia!​

Cu un timp de preparare redus cu pana la 70% si un consum mult mai mic de carbuni, preparatele Josper din noul meniu LaNuci te asteapta sa le incerci, sa experimentezi arome noi si sa ramai placut surprins de ceva ce ai fi crezut imposibil!

​​

Poate cele mai gustoase preparate la grill din lume!

 

Pasiune pentru Calitate​​

Pentru ca suntem pasionati de gatit si nu vedem totul doar ca o afacere, imbunatatim constant serviciile si bucataria pentru a oferi doar produse speciale de cea mai inalta calitate! O bucatarie este completa doar atunci cand detine si un cuptor Josper!

​​

In noul meniu LaNuci au aparut preparate ce rar le veti putea gasi in alte localuri, preparate in care am investit timp si resurse, pasiune si ambitie, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati doar ce este mai bun!

​​

Toata energia si pasiunea pentru un rezultat premium!

bottom of page