Supa Crema de Ciuperci | 4 Portii

White Flowers

🥣 INGREDIENTE SUPA CREMA (4 portii)

✔️ Ciuperci Champignon Proaspete - 200g
✔️ Ciuperci Porcini - 50g
✔️ Ceapa Alba - 170g
✔️ Morcovi - 100g
✔️ Telina - 130g
✔️ Unt Superior - 50g
✔️ Smantana Elle&Vire - 250ml
✔️ Crutoane - 160g (40g/portie)
✔️ Ulei Floarea Soarelui - 20ml

1️⃣ Taiem ceapa pestisori, morcovii rondele, telina fasii subtiri.

2️⃣ Calim ceapa in putin ulei de floarea soarelui, adaugam sare si piper.

3️⃣ Se adauga apoi telina si morcovul.

4️⃣ Adaugam si ciupercile(champignon si porcini) taiate mari.

5️⃣ Dupa ce s-au calit foarte bine legumele se adauga apa si se lasa la fiert.

6️⃣ Dupa ce s-au fiert legumele , dam supa la blender cu tot cu zeama ramasa.

7️⃣ Se adauga unt 50g si smantana lichida 250ml si se potriveste de sare.

8️⃣ Se serveste calda (250ml supa) + crutoane (separat) - 40g/portie.