Sos Barbecue Picant

White Flowers

🍛 INGREDIENTE
(5 portii - 100g/portia)

✔️ Ghimbir - 50g
✔️ Ceapa - 200g
✔️ Usturoi - 50g
✔️ Ulei de floarea soarelui - 20ml
✔️ Sare - 2g
✔️ Piper - 1g
✔️ Zahar - 50g
✔️ Sos soia - 50ml
✔️ Otet mere - 50ml
✔️ Ketchup dulce - 300ml
✔️ Chilly - 2 bucati

🍛 PREPARARE

1️⃣ Se baga la blender 50g ghimbir, 200g ceapa, 50g usturoi.

2️⃣ Se trage la tigaie in 20 ml ulei de floarea soarelui pasta obtinuta la blender.

3️⃣ Se adauga un praf de sare, piper si se caleste foarte bine ceapa cu ghimbir si usturoi.

4️⃣ Se adauga apoi 50g de zahar, 50ml de sos soia si 50 ml de otet de mere.

⚠️ Cand se da jos de pe foc se adauga 300g kechup dulce si 2 bucati de chilly tocat marunt.