Tacos Black Angus | 270g

Wave

🐮 INGREDIENTE

✔️ Muschiulet de porc marinat - 120g
✔️ Ulei de floarea soarlui - 20ml
✔️ Sos wasabi cu maioneza - 50g
✔️ Varza alba - 70g
✔️ Mirin - 15g
✔️ Fulgi chilli- 1/2g
✔️ Lipii mici rotunde - 4 bucati

🐄 PREPARARE

1️⃣ Se prăjesc 120g muşchiuleţ de porc marinat (vezi reţeta) în puţin ulei de floarea soarelui.

2️⃣ Se taie feliuţe şi se aşază pe farfurie (vezi poza).

3️⃣ 50g sos Wasabi cu maioneză se pun in sosieră şi sosiera se aşază pe farfurie.

4️⃣ Pe mijlocul farfuriei, se pune salata de varza alba condimentată cu puţin mirin (15g) şi fulgi de chili (jumatate de gram).

5️⃣ Lângă salată, se pun 4 bucati de lipie mica (se pot face pe gratar).