Chilli con Carne | 350g


🐮 INGREDIENTE (5kg carne)
✔️ Carne tocata de vita - 5kg
✔️ Ceapa alba - 1kg
✔️ Ardei capia - 600g
✔️ Usturoi - 60g
✔️ Rrosii in bulion - 800g
✔️ Pasta de tomate - 200g
✔️ Ardei iute Chipotle - 200g
✔️ Anason - 5 bucati
✔️ Ulei de masline - 400ml
✔️ Ardi iute - 5 bucati
✔️ Apa
🧈 UNT AROMATIZAT
Se amesteca ingredientele:
✔️ Unt - 250g
✔️ Chimen macinat - 20g
✔️ Coriandru macinat - 15g
✔️ Boia afumata - 20g
✔️ Sos Worcester - 20ml
🐄 PREPARARE
1️⃣ Se pune la incins o cratita cu ulei de masline.
2️⃣ Adaugam in cratita carnea tocata, asezonam cu sare si piper.
3️⃣ Lasam carnea pana se evapora toata apa si incepe sa prinda culoare.
4️⃣ Tocati intre timp ardeiul kapia, ceapa, ardeiul iute si usturoiul (se pot baga in blender).
5️⃣ Se adauga peste carne pasta de tomate si se lasa aprox 5 minute, apoi se pun legumele tocate.
6️⃣ Se soteaza aproximativ 10 minute, apoi se adauga rosiile blendate impreuna cu ardeiul cipotle blendat.
7️⃣ Adaugati apa si anasonul, apoi se fierbe la foc mic in jur de 3-4 ore.
8️⃣ La sfarsit se adauga untul aromatizat si sosul worcester.