Pui cu Smantana si Ciuperci | 300g

Wave

🐔 INGREDIENTE

✔️ Piept de Pui Facut - 200g
✔️ Smantana Lichida - 150ml
✔️ Parmezan Ras - 10g
✔️ Ulei Masline - 10ml
✔️ Ciuperci Padure - 50g
✔️ Otet de Vin Alb - 10ml
✔️ Unt - 10g
✔️ Sare - 2g

🐔 PREPARARE

1️⃣ Se trag ciupercile de padure la tigaie in putin ulei de masline si un praf de sare.

2️⃣ Dupa ce se prajesc ciupercile se adauga pieptul de pui.

3️⃣ Se stinge apoi cu 1 lingurita de otet de vin alb.

4️⃣ Se mai lasa putin pe foc si se adauga smantana lichida 150ml-se lasa putin sa se stranga.

5️⃣ Se pune apoi parmezan ras fin 10g

6️⃣ La final se adauga un cub de unt.