Piept de Curcan cu Unt si Capere | 200g

Wave

🐔 INGREDIENTE

✔️ Piept de Curcan - 200g
✔️ Ulei Floarea Soarelui - 50ml
✔️ Faina - 30g
✔️ Sare - Putina
✔️ Piper - 1 Praf
✔️ Vin Alb - 70ml
✔️ Capere - 5g
✔️ Patrunjel Tocat - 7g
✔️ Unt - 25g

🐔 PREPARARE

1️⃣ Pieptul de curcan se taie in 2 si se condimenteaza cu sare si piper.

2️⃣ Se tapeaza prin faina pe ambele parti si se prajeste in putin ulei de floarea soarelui bine incins.

3️⃣ Se rumeneste pe o parte si pe alta.

4️⃣ Dupa ce s-a prajit il luam din tigaie si in aceeasi tigaie adaugam 70ml vin alb, 5g de capere si 7g patrunjel tocat.

5️⃣ Lasam pe foc pana scade la jumatate.

6️⃣ Dupa aceea luam bucatile de piept si le adaugam in tigaie peste sos.

7️⃣ Lasam putin pe foc si dupa aceea luam tigaia de pe foc si adaugam 25g unt si foarte putina sare.