Kebab Curcan | 250g

White Flowers

🍲 INGREDIENTE

1️⃣ LIPIE

✔️ Palina pizza - 100g
✔️ Ulei de masline - 10ml

2️⃣ SOS DE ARDEI COPT

✔️ Ardei copt - 150g
✔️ Salata vinete - 50g
✔️ Ulei de masline - 100ml
✔️ Apa - 50ml
✔️ Sare
✔️ Piper negru

3️⃣ SALATA TABOULEH - 100g

✔️ Patrunjel tocat - 40g
✔️ Menta rocata - 5g
✔️ Rosie cubulete - 30g
✔️ Ceapa rosie - 20g
✔️ Seminte de rodie - 20g
✔️ Ulei de masline - 30ml
✔️ Suc de lamaie - 1 lingurita
✔️ Sare

🍲 PREPARARE

1️⃣ LIPIE

Intindem o palina de 100g, bagam la cuptorul de pizza. Dupa ce o scoatem din cuptor ungem cu ulei de masline. Se poate tine acoperita cu folie de plastic.

2️⃣ SOS DE ARDEI COPT

Blendam toate ingredientele. Se poate tine in frigider 4-5 zile.

3️⃣ SALATA TABOULEH - 100g

Amestecam toate ingredientele intr-un bol, adaugam ulei se masline, suc de lamaie si sare.
Se poate face dimineata pentru ziua respectiva.

4️⃣ ASAMBLARE KEBAB

✔️ Lipie - 1 bucata
✔️ Sos de ardei copt - 30g
✔️ Carne kebab incalzita la josper - 150g
✔️ Salata tabouleth - 50g
✔️ Sos Green Mayo (de la burger cu snitel) - 15g