Steak Josper | 300g

White Flowers

🐷 INGREDIENTE

✔️ Boston Steak - 600g
✔️ Sare de mare - 2g
✔️ Piper - 1g
✔️ Ulei de masline extravirgin - 5ml

⚠️SE BATE LA KG - NU SE PORTIONEAZA
(SE DAU LA GRAMAJUL LA CARE VIN AMBALATE)

1️⃣ Se scoate de la rece Boston Steak (friptura de porc cu os) - 1 buc. are 600g si se dă întreagă (nu se taie, nu se dă portia mai mică).

2️⃣ Se cântăreste. Dacă sunt diferente de gramaj fată de comanda bătută în program, se comunică sefului de tură.

3️⃣ Se dă friptura de porc cu os cu ulei de măsline extravirgin, un praf de sare de mare si piper, pe ambele părti.

4️⃣ Se pune apoi pe gratar si se prăjeste uniform pe ambele părti.

5️⃣ Friptura este gata atunci când sucul ei este "curat" (nu mai iese sânge). Se verifica sucul apăsând carnea cu dosul furculitei - nu se înteapă! ⚠️ Nu se asteaptă până când friptura este arsă la suprafată.