Conopida Grill | 175g


🥬 INGREDIENTE
✔️ Conopida
✔️ Dressing
🍽️ PREPARARE
1️⃣ Se desface conopida buchetele.
2️⃣ Se fierbe in apa cu sare, se adauga cand apa a dat in fiert.
3️⃣ Se tine aprox 1 min si jumatate max 2.
4️⃣ Se scoate in apa cu gheata.
5️⃣ Se unge conopid cu ulei de masline aromat, se da un praf de sare si se pune pe gratar.
6️⃣ Se da jos de pe gratar si se da cu dressing deasupra si putin fulgi de migdale prajiti.
✔️ DRESSING - Sos de Unt Ars - 5-6 portii
✔️ unt - 250g
✔️ ceapa verde - 2 fire - 30g
✔️ otet balsamic - 30ml
✔️ sare
✔️ patrunjel
🍽️ Mod de preparare Sos de Unt Ars: 6 portii - 30g/portia
1️⃣ Se pune o craticioara pe foc si o lasam sa se incalzeasca.
2️⃣ Se taie untul cubulete si se adauga in tigaita.
3️⃣ Se lasa pe foc pana incepe sa se arda ( face niste spuma).
4️⃣ Sa capete o culoare maronie.
5️⃣ In unt adaugam ceapa verde 2 fire tocata marunt, otet balsamic, sare, patrunjel tocata marunt 5g.
6️⃣ Se amesteca.
7️⃣ Dupa ce s-a racit adaugam si otetul balsamic.