Salata Cezar | 350g


🥦 INGREDIENTE
✔️ Piept de pui (vezi piept pui Cezar) - 70g
✔️ Bacon crocant - la cuptor - 70g crud - 30g facut 5 feliute
✔️ Scali parmezan - 20g
✔️ Salata ICeberg - 100g
✔️ Crutoane - 40g
🍛 DRESSING 50g/ portie
✔️ Worchester - 10ml
✔️ Maioneza - 850g
✔️ Usturoi - 50g
✔️ Ansoa - 120g
✔️ Capere - 100g
✔️ Zeama lamaie - 100ml (150g lamaie)
✔️ Sare + Piper - 5g
🥗 PREPARARE
1️⃣ Pieptul de pui se face conform retetei (vezi piept pui Cezar).
2️⃣ Se taie pieptul de pui fasii.
3️⃣ Intr-un vas amestecam: salata iceberg 100g, crutoanele 40g, 3feliute de bacon crocant tocat marunt, dressingul 50ml (dressingul se pune doar in interiorul salatei).
4️⃣ Punem in farfuria de salata, salata amestecata cu sos, deasupra salatei punem pieptul de pui, parmezan scalii 20g si baconul crocant 2 feliute taiate pe jumatate.
🍠 PIEPT PUI CEZAR
1️⃣ Pieptul de pui se bate putin ( 300g)
2️⃣ Se da sare si piper pe ambele parti (Se pun 2 bucati in punga)
3️⃣ Se da putina fata pe plita apoi in punem in punga de vid, se videaza si se baga la cuptor pe abur, 75 de grade, apoximativ 25 de minute.
🍛 DRESSING:
Se pune la blender: maioneza 850ml, usturoi 50g, ansoa 120g, capere 100g, zeama lamaie 100ml, sos worcester 10ml, sare si piper, mixam si obtinem o compozitie omogena. Dressingul se tine in bidoane.
🍽️ SERVIRE: Farfurie colorata rotunda - VEZI POZA