Salata Buffalo | 350g


🥦 INGREDIENTE SALATA
✔️ Piept de pui - 80g (crud)
✔️ Ou - 1 bucata
✔️ Faina - 20g
✔️ Chilli pudra - 1g
✔️ Pesmet Panko - 50g
✔️ Ardei gras rosu - 20g
✔️ Ardei gras verde - 20g
✔️ Morcov - 30g
✔️ Porumb - 40g
✔️ Salata Iceberg - 100g
✔️ Ulei floarea soarelui - 20ml
✔️ Gorgonzola - 25g
🍛 DRESSING
✔️ Usturoi - 10g
✔️ Gorgonzola - 50g (25g se pune la dressing si 25g deasupra)
✔️ Smantana fermentata - 50g
✔️ Maioneza - 20g
✔️ Otet - 5ml
✔️ Sare + Piper - 3g
🥗 PREPARARE
1️⃣ Se da un praf de sare, piper si putin praf de chili la pieptul de pui ( pe ambele parti).
2️⃣ Se da pieptul de pui prin faina, apoi prin ou, iar apoi prin pesmet panko.
3️⃣ Intr-un bol amestecam :
✔️ ardei gras taiat cubulete mai mari (ardei gras rosu 20 g si verde 20g)
✔️ morcov taiat julien 30g
✔️ salata 100g
✔️ porumb 40g
✔️ gorgonzola 25g
✔️ dressingul
4️⃣ Dressing: se amesteca:
✔️ usturoi 10g
✔️ gorgonzola 25g
✔️ smantana fermentata 50g
✔️ maioneza 20g
✔️ putin otet 5ml
✔️ sare si piper 3g
5️⃣ Se amesteca salata cu dressingul, se pune in farfuria de salata, se aseaza pieptul de pui desupra taiat fasii.