Pui cu Salsa | 300g + 100g Sos Salsa


1️⃣ INGREDIENTE MARINADA PUI | 2KG (200g/portia)
✔️ Piept de Pui - 2kg
✔️ Boia Afumat - 25g
✔️ Chimen Praf - 10g
✔️ Usturoi - 100g
✔️ Ulei Masline - 100ml
✔️ Zeama Lamaie - 100ml
✔️ Sare - 30g
2️⃣ INGREDIENTE PUI CU SALSA (200g/portia)
✔️ Piept de Pui Marinat - 200g
✔️ Ardei Gras Rosu - 30g
✔️ Ardei gras Verde - 30g
✔️ Ciuperci Proaspete - 60g
✔️ Ceapa Rosie - 40g
✔️ Ulei Masline - 100ml
✔️ Tortilla - 4 Romburi
✔️ Sos Salsa - 100g
🐔 MOD PREPARARE
1️⃣ Se marineaza pieptul de pui: se taipe pieptul de pui fasii, se adauga sare, boia afumata, chimen macinat, usturoi tocat foarte marunt (aproape pasta), zeama de lamaie si ulei de masline.
2️⃣ Dupa ce se marineaza, pieptul de pui marinat (200g) se trage la tigaie in putin ulei de floarea soarelui 10ml.
3️⃣ Ardeiul se toaca julien (nu foarte subtire), ciupercile se toaca felii mai groase iar ceapa rosie se toaca julien.
4️⃣ Pieptul de pui se trage la tigaie aproximativ 3 minute, apoi se adauga peste ardeiul, imediat dupa ciupercile si apoi ceapa rosie.
5️⃣ Se serveste pe plita incinsa cu ½ de tortillia si sos salsa 100g.