Kebab Curcan | 250g


🍲 INGREDIENTE
1️⃣ LIPIE
✔️ Palina pizza - 100g
✔️ Ulei de masline - 10ml
2️⃣ SOS DE ARDEI COPT
✔️ Ardei copt - 150g
✔️ Salata vinete - 50g
✔️ Ulei de masline - 100ml
✔️ Apa - 50ml
✔️ Sare
✔️ Piper negru
3️⃣ SALATA TABOULEH - 100g
✔️ Patrunjel tocat - 40g
✔️ Menta rocata - 5g
✔️ Rosie cubulete - 30g
✔️ Ceapa rosie - 20g
✔️ Seminte de rodie - 20g
✔️ Ulei de masline - 30ml
✔️ Suc de lamaie - 1 lingurita
✔️ Sare
🍲 PREPARARE
1️⃣ LIPIE
Intindem o palina de 100g, bagam la cuptorul de pizza. Dupa ce o scoatem din cuptor ungem cu ulei de masline. Se poate tine acoperita cu folie de plastic.
2️⃣ SOS DE ARDEI COPT
Blendam toate ingredientele. Se poate tine in frigider 4-5 zile.
3️⃣ SALATA TABOULEH - 100g
Amestecam toate ingredientele intr-un bol, adaugam ulei se masline, suc de lamaie si sare.
Se poate face dimineata pentru ziua respectiva.
4️⃣ ASAMBLARE KEBAB
✔️ Lipie - 1 bucata
✔️ Sos de ardei copt - 30g
✔️ Carne kebab incalzita la josper - 150g
✔️ Salata tabouleth - 50g
✔️ Sos Green Mayo (de la burger cu snitel) - 15g