Aripioare Texas | 450g


1️⃣ INGREDIENTE ARIPIOARE TEXAS
✔️ Ulei Floarea Soarelui - 120ml
✔️ Samuri Chili - 10g
✔️ Oregano - 5g
✔️ Boia Afumata - 10g
✔️ Usturoi - 2 catei - 20g
✔️ Sare - 30g
✔️ Miere - 60g
2️⃣ SOS ARIPIOARE PICANTE
✔️ Naga Jolokia - 12 buc.
✔️ Ardei Kapia Copt - 1 buc.
✔️ Usturoi - 5 catei
✔️ Seminte Fenel
✔️ Oregano
✔️ Cuisoare - 6 buc.
✔️ Boia Afumata - 10g
✔️ Unt Topit - 100g
✔️ Sare
✔️ Miere - 50g
✔️ Ketchup - 50g
3️⃣ INGREDIENTE SERVIRE
✔️ Aripioare Pui Marinate - 200g
✔️ Sos Maioneza cu Usturoi - 1 portie
✔️ Cartofi Prajiti cu Usturoi si Parmezan - 1 portie
🐔 MOD DE SERVIRE
1️⃣ Aripioarele se prajesc in baie de ulei apoi se amesteca cu sos picant.
2️⃣ Se servesc cu cartofi prajiti cu usturoi si parmezan si sos de maioneza cu usturoi.
MOD PREPARARE MARINARE
1️⃣ Se videaza aripioarele si se da pe cuptor la abur 30 de minute la 80 grade.
MOD PREPARARE SOS PICANT
1️⃣ Se blendeaza mai intai toate ingredientele fara chechup.
2️⃣ Apoi dupa ce s-au blendat bine se adauga si kechupul.
3️⃣ Untul se topeste la microunde, altfel se face ca o pasta.