Tochitura | 500g


🐷 INGREDIENTE 12 PORTII
(1 portie - 300g tochitura + 200g mamaliga)
✔️ Pulpa de porc - 2kg
✔️ Slanina afumata - 200g
✔️ Ciolan afumat - 300g
✔️ Ulei de floarea soarelui - 55ml
✔️ Ardei iute - 1 bucata
✔️ Ardei gras rosu si verde - 300g
✔️ Ceapa - 150g
✔️ Usturoi - 60g
✔️ Sos de rosii (fiert) - 1kg
✔️ Ciuperci conserva - 450g
✔️ Sare - 50g
🐷 PREPARARE
1️⃣ Se taie carnea cubulete (pulpa de porc).
2️⃣ Se pune uleiul in oala si se caleste putin kaizerul, apoi se adauga carnea taiata (se lasa pana se albeste putin carnea) si sare.
3️⃣ Se adauga apoi ceapa, ciupercile din conserva.
4️⃣ Se pune apoi sosul de rosii 1kg.
5️⃣ Se lasa sa dea putin in fiert, apoi se adauga ardei iute si ardeiul gras- se lasa sa fiarba.
6️⃣ Spre sfarsit se pune ciolanul afumat (care este fiert inainte), usturoi si se mai lasa la fiert aproximativ 10min.
🍲 SERVIRE
✔️ Tochitura - 1 portie / 300g
✔️ Mamaliga - 1 portie / 200g
✔️ Ou prajit - 1 ou
✔️ Branza rasa - 10g