top of page
Pastrama Berbecut | 250g


🐏 INGREDIENTE
✔️ Pulpa de berbecut fesonata - 23kg
✔️ Usturoi - 1kg
✔️ Ulei - 1L
✔️ Sare - 350g
✔️ Boia dulce - 400g
✔️ Cimbru - 50g
🐏 PREPARARE - 🍗 Portie medie 200g
1️⃣ Usturoiul se blendeaza si se amesteca cu ulei.
2️⃣ Se amesteca cimbru cu boia dulce si sare, se pune pe carne .
3️⃣ Se adauga uleiul cu usturoi.
4️⃣ Peste carnea condimentata se adauga din nou carne si se condimenteaza la fel.
5️⃣ Se pastreaza in gastronom de inox 1/1 cel putin 24h pentru macerat, dupa care se congeleaza.
⚠️ Se bate (se curata de pielita daca este cazul) si se pune pe gratar.
bottom of page