top of page
Tagliatele Carbonara | 420g


🍝 INGREDIENTE
✔️ Tagliatele Fierte - 200g
✔️ Piept de Porc Copt la Jar - 80g
✔️ Smantana Lichida - 100g
✔️ Parmezan Scali - 20g
✔️ Ulei de Masline - 50ml
✔️ Sare - 1g
✔️ Piper Alb - 1g
1️⃣ Se pune tigaia la încins.
2️⃣ Se pune uleiul de masline.
3️⃣ Se taie sunca fasii (de cca. 5cm), si se rumeneste in tigaie pe ambele parti.
4️⃣ Se adauga spaghetele, smantana lichida, sarea si piperul si se lasa sa se stranga aproximativ 5 minute.
5️⃣ Se adauga apoi parmezanul si se mai lasa putin sa se omogenizeze.
6️⃣ Se servesc in farfurie adanca.
bottom of page