top of page
Tagliatele Aglio Olio | 350g


🍝 INGREDIENTE
✔️ Tagliatele Fierte - 200g
✔️ Ardei Iute - 7g (jumatate de bucata)
✔️ Usturoi - 3 catei
✔️ Patrunjel - 1g
✔️ Apa in care au fiert pastele - 50ml
✔️ Unt - 15g
✔️ Parmezan - 10g
1️⃣ PASTELE SE FIERB IN APA APROXIMATIV 8-10 MINUTE
2️⃣ APOI PASTELE SE SCOT INTR-O TAVA
3️⃣ APOI SE FREACA CU PUTIN ULEI DE MASLINE
🍝 MOD DE PREPARARE
1️⃣ Se pune in tigaie ulei de masline, se adauga ardeiul iute taiat feliute si usturoiul taiat feliute.
2️⃣ Se adauga apoi pastele, putina apa in care au fiert pastele si putin patrunjel tocat marunt.
3️⃣ La final se adauga un cub de unt 15g.
4️⃣ Se mai lasa putin pe foc, apoi se monteaza in farfurie cu parmezan scali deasupra 10g
bottom of page