Tocanita de Ciuperci | 300g


🍄 INGREDIENTE
(Pentru 5.9Kg - 19 portii)
✔️ Ceapa - 1kg
✔️ Ulei floarea soarelui - 300ml
✔️ Ardei capia rosu - 800g
✔️ Ardei gras verde - 700g
✔️ Sare - 60g
✔️ Piper - 8g
✔️ Rosii decojite - 2.5kg
✔️ Usturoi - 100g
✔️ Zahar - 40g
✔️ Marar - 30g
✔️ Foi dafin - 5-6 bucati
🍽️ PREPARARE
1. Se caleste ceapa in ulei.
2. Se toaca ardeiul feliute (pe lat - julien).
3. Se lasa ceapa putin la calit (sa se inmoaie putin).
4. Apoi se adauga ardeiul.
5. Se adauga apoi sarea 60g.
6. Se adauga foi de dafin 5-6 frunze.
7. Se adauga piper 8g.
8. Se amesteca si se lasa pe foc.
9. Se adauga 500ml apa apoi se lasa sa fiarba. (sa se inmoaie ceapa si ardeiul)
10. Rosiile decojite se pun intr-un vas (se zdrobesc si se amesteca putin).
11. Usturoiul se taie feliute.
12. Se mai amesteca din cand in cand in legume.
13. Se adauga apoi usturoiul taiat feliute.
14. Se lasa pe foc.
15. Se mai adauga 500ml apa si rosiile zdrobite.
16. Se adauga mararul si 40g zahar.
17. Se lasa sa scada putin (sa fiarba).
18. Se lasa sa fiarba rosiile.