top of page
Frappe Ciocolata - 330ml

🍸 Pahar (?) / 330ml
✔️ Ness - 1 lingurita/Espresso lung
✔️ Gheata cuburi
✔️ Lapte - 50ml
✔️ Sirop de zahar - 25ml
✔️ Topping ciocolata - 5g
✔️ Inghetata de ciocolata - 70g (1 cupă)
✔️ Frisca - 40ml
✔️ Cacao decor - 1 praf
1️⃣ În shaker se pun ness-ul (espressoul lung) - 1 lingurita, gheaţa (2 cuburi), siropul de zahar (25ml) şi laptele (50ml).
2️⃣ Se mixează până devine spumă.
3️⃣ Se ornează paharul cu topping de ciocolata pe interior.
4️⃣ Se adaugă o cupă de îngheţată de ciocolata in pahar.
5️⃣ Se toarna continutul din shaker in pahar peste inghetata de ciocolata.
6️⃣ Se pune frişcă deasupra si un praf de cacao.
7️⃣ Se serveşte cu 2 paie.
bottom of page