top of page

Espresso - 50ml

White Flowers

☕ Ceasca / 50ml

✔️ Cafea - 8g
✔️ Lapte - 1 cutiuta
✔️ Zahar - 1 plic

1️⃣ Se curăţă portfiltrul (se arunca zatul in vasul pentru colectarea zatului, apoi se sterge cu un servetel uscat portfiltrul de cafeaua arsa), apoi se umple cu doza de cafea si se preseaza (portfiltrul cu 2 cafele se preseaza cu partea mare, iar portfiltrul cu 1 cafea se preseaza cu partea mica).

2️⃣ Se pune o ceaşcă la espressor, sub capătul pe care îl folosim şi se apasă pe butonul de espresso dorit.

3️⃣ Se porneştel espressorul. Spuma cafelei trebuie să fie maronie, nu galbenă.

4️⃣ Apoi, se aşază ceaşca pe o farfuriuţă şi se pun, lângă ceaşcă, 2 pliculeţe de zahăr, un beţişor pentru amestecat.

⚠️ Separat se pregateste latiera pentru servirea cafelei in restaurant. La evenimente se foloseste lapte condensat!

5️⃣ Se intreaba clientul ce fel de cafea doreste:

☕ Espresso ristretto
☕ Espresso
☕ Espresso mediu
☕ Espresso dublu

bottom of page