Fasole Batuta cu Ceapa si Chrozio | 200g


🥙 INGREDIENTE
1️⃣ Ceapa crocanta - 5g
2️⃣ Sorici expandat
✔️ Se prajeste soriciul in ulei (baie de ulei) - nu trebuie sa fie nici foarte rece nici foarte incins (210 grade).
✔️ Se scurg pe un servetel, se poate face mai mult si se poate tine in casoleta.
3️⃣ Chorizo cu ulei de maslne si boia afumata
✔️ Ulei de masline - 50ml
✔️ Boia afumata - 1 varf de lingurita
✔️ Salam chorizo - 25g
🥙 PREPARARE
1️⃣ Se lasa sa se incinga uleiul de masline dupa care se adauga salamul taiat cubulete mici si boiaua afumata.
2️⃣ Se lasa si el putin pe foc aprox 2 minute.
3️⃣ Se poate face mai mult si se pastraza in caserola (se pastreaza cu tot cu ulei).
🍽️ ASAMBLARE
✔️Fasole batuta - 200g
✔️Se pune deasupra sorici expandat, apoi ceapa crocanta (5g), putin chorizo cu ulei masline si boia afumata si putina valeriana sau cres.
✔️Se serveste cu 2 felii de focaccia traditionala.