Vulcan de Ciocolata | 200g

White Flowers

🍰 INGRDIENTE

✔️ Oua - 12 bucati
✔️ Margarina - 300g
✔️ Zahar pudra - 300g
✔️ Zahar vanilat - 200g
✔️ Faina - 270g
✔️ Ciocolata neagra Jamaita - 43.5% \ Master ingredients - 330g

🍰 PREPARARE

1️⃣ Se sparg 6 oua intregi si 6 galbenusuri si se pun intr-un vas.

2️⃣ Se cantareste faina, zaharul pudra si vanilat .

3️⃣ In vasul de la robot se pun ouale, zaharul pudra, vanilat si faina si se mixeaza la treapta 7 (pana obtinem o compozitie fina).

4️⃣ Se cantareste ciocolata si margarina si se topesc la microunde.

5️⃣ Ciocolata si margarina topite se lasa putin dupa care se aduga in vasul de la robot- se mixeaza cateva minute la treapta 7.

6️⃣ Se pune compozitia obtinuta in pos si se toarna in formele de silpat.

7️⃣ Se tin la frigider pana cand se comanda.

8️⃣ Se pun apoi la cuptor la 190 grade, 12min, ventilatie maxima.

9️⃣ In cazul in care nu avem ciocolata 43.5% - jamaita folosim ciocolata neagra tobado 64.5% (se ia tot de la Master Ingredients).