Topping Caramel de Casa - 700g

✔️ Lapte (3.5%) - 1L
✔️ Smantana Lichida - 200ml
✔️ Zahar Tos - 480g
✔️ Bicarbonat de sodiu - 2g (1/4 lingurita)
✔️ Sare - 1g (un varf de cutit)

1️⃣ Se incalzeste putin laptele.

2️⃣ Se adauga apoi smantana lichida, zaharul, bicarbonatul si sarea (se lasa la foc mediu).

3️⃣ Dupa ce a dat in fiert se da focul cat de mic se poate si se lasa la fiert 3h.

4️⃣ Se amesteca din cand in cand.

5️⃣ Laptele scade iar dupa 1h devine crem, dupa 2h e deja ca si caramelul iar dupa 2,5h incepe sa se ingroase.

6️⃣ Se poate pastra la frigider in borcan inchis etans pana la 4 saptamani.